Новость из категории: Спорт

Новорічні змагання ветеранів

Минулого четверга, 28 грудня, у кафе «Гол» відбувся Новорічний шаховий турнір ветеранів. Змагались 18 шахістів, які перетнули півстолітню вікову межу, та мають кваліфікацію не нижче 1 розряду; регламент - 15 хвилин на партію. Поєдинки проходили жваво, будучи насиченими цікавими комбінаціями. Після першого туру, з 3 очками з 3 можливих, лідерство захопили Андрій СТЕГНО та Микола ГУРЕЦЬ.

У наступних партіях перший зіграв дещо вдаліше, набравши 4,5 очок із 5 можливих, і став у підсумку чемпіоном. На другу сходинку перед останнім туром було щонайменше 6 претендентів, але поділили 2-3 місця з 4 очками в кожного  Вадим ШЕЛУДЬКО й Олександр ПОЛЯНСЬКИЙ. Вадим сягнув вищого шабелю через кращі показники таблиці коефіцієнтів. Щодо його гри слід зауважити: в кожній партії концентрував увагу на дебюті й демонстрував відмінну техніку в ендшпілях. Завзято грав найстарший - 90-річний - учасник Леонід ПОДОБЄДОВ, чиє прізвище, у підсумку, розмістилося майже в  середині турнірної таблиці.
 
Хороші результати продемонстрували Володимир КУЗНЄЦОВ, Віктор БІРЮКОВ, Валерій ШЛАГАНОВ, Юрій ШЕМШУЧЕНКО. Переможець, інші призери, та найактивніші учасники отримали грамоти міської федерації шахів і призи від спонсорів із рук голови Глухівської міської шахової федерації Андрія МАРТИНЕНКА. Той, до всього, тепло привітав шахістів -ветеранів з Новим Роком та Різдвом Христовим.
 
Дружнє спілкування, спортивне завзяття надихають, як відомо, представників старшого покоління на активне життя, а тому вони засвідчують свою щиру вдячність власникам магазинів « Динамо», «Райдуга», «Фітоцентр», «Чиїз», «Ді-2», підприємство Деркача за увагу та надання матеріальної підтримки , а Володимиру РОМАНЕНКУ – ще й за надання затишного приміщення.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости