Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія міськради: чому депутати від опозиції не проголосували за бюджет та відеоспостереження (відео+фоторепортаж)

18 січня 2018 року о 14.00 в залі засідань міської ради відбулось третє пленарне засідання сьомої сесії міської ради сьомого скликання

Приняття такого важливого питання як бюджет міста на 2018 рік депутатам вкотре не вистачило більшості голосів. Юрій Бурлака від фракції «Воля народу» запропонував зменшити видатки з місцевого бюджету з 8 млн. грн до 2 млн. грн. Секретар міськради Олена Демішева з трибуни висловила незгоду з такою пропозицією від «Волі народу», тому що тоді не можливо буде профінансувати важливі проекти для нашого міста, такі, наприклад, як: ремонт вул. Пушкіна, ремонт мосту по вул. Терещенків, все що потрібно для наших шкіл, дитячих садочків, лікарні, капітальні ремонти під’їзних доріг прибудинкових територій, фінансування стадіону» Дружба», та ін.

Обранці від «Волі народу», «Солідарність», «Укропу» також виступили проти програми - «Правопорядок на 2018 – 2022 роки», не давши згоди щоб сервери від камер відеоспостереження знаходились у міськраді, а передати їх до поліції, не зважаючи навіть на зачитану в сесійній залі депутатом Олександром Буйковим на його депутатський запит відповідь від ТВО начальника відділу поліції Сергія Буханістого, який зазначив, що з метою якісної роботи системи відеоспостереження та якісного ремонту вважає за доцільне перебування зазначеної системи на балансі виконавчого комітету Глухівської міської ради.

 

Також, депутати розглянули наступні питання:

- Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Овсянко Г.П;

- Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою;

- Про регулювання земельних відносин;

- Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності територіальної громади міста, які підлягають приватизації у 2018 році;

- Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Глухова нерухомого майна.

- Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Глухова на 2018 рік;

- Про внесення змін до рішення Глухівської міської ради від 22.12.2016 №182 «Про бюджет міста Глухова на 2017 рік».

- Про затвердження Положення про відділ з питань державної реєстрації Глухівської міської ради в новій редакції.

Вл. інф.

Фоторепортаж Романа Матющенка.

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости