Новость из категории: Культура

Година пам’яті «Вічна слава безсмертю Хоробрих»

….Небесна Сотня! У кожного з нас з’являються свої асоціації, коли ми чуємо ці слова. Кожен українець пишається тим, що такі люди народжуються на нашій землі – сміливі, свідомі, ті, які готові боротися за справедливість, ті, які у найважчих умовах, до останнього, виборюють благородну ціль.

Герої Небесної Сотні – це ті люди, які створили основу для майбутньої України, ті, кому ми завдячуємо надією, ті, кого кожен повинен визнавати на рівні найвидатніших історичних постатей нашої держави….

До дня Героїв Небесної Сотні у Глухівській дитячій бібліотеці пройшла година пам’яті «Вічна слава безсмертю Хоробрих», присвячена вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності та полеглих героїв у зоні АТО. З цієї нагоди у читальному залі Глухівської дитячої бібліотеки розгорнута виставка-пам’ять «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», а учні 8-А класу ЗОШ №1 дізналися про історичні події, що змінили обличчя України.

Про події Євромайдану розповів, учасник тих подій, викладач, юрист ДНЗ «Вище професійне училище» Яворський Сергій Іванович, на той час він був студентом Коломийського індустріально-педагогічного технікуму . Діти з цікавістю слухали його емоційну розповідь.
 
Тамара Привалова, Глухівська ЦРБ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости