Новость из категории: Новини

В Сумах учасники шоу «Х-фактор» здали кров для поранених бійців

17 лютого – День спонтанного прояву доброти. По-особливому його відзначили учасники запального кавер-гурту DANCE-BAND, який працює в Сумах з 2015 року. Вся Україна могла почути, як співають учасники нашого гурту на одному з найпопулярніших вокальних шоу – «Х-фактор», де хлопцям вдалося справити неабияке враження на суддів.

Зараз DANCE-BAND продовжує займатися творчістю і не тільки.17 лютого учасників гурту можна було побачити у Сумському обласному центрі служби крові, де вони долучилися до благодійної акції по збору компонентів крові для стабілізаційного центру Авдіївської міської лікарні. Нагадаємо, до СОЦСК звернувся благодійний фонд «Пульс надії», який займається, серед іншого, доставкою благодійних компонентів крові на спеціальному «Кровомобілі» у лікувальні заклади в зоні АТО. Протягом наступних двох тижнів сумчани та жителі області зможуть допомогти військовим та мирному населенню Донбасу власною кров’ю. Одними з перших здали компоненти крові для цієї великої місії учасники DANCE-BANDу, і це – зовсім не випадковість.

Я здаю кров з 2014 року, коли почалася війна, - розповідає баяніст Олександр Сосєдський. – Спочатку здавав на АТО, потім – для тих, кому потрібна була допомога. Завжди здаю безкоштовно, вважаю, якщо є можливість зробити добру справу – значить, день пройшов не даремно. І звичайно, коли дізнався про збір крові для лікарні у зоні АТО, де лікують поранених захисників України – вирішив обов’язково взяти в цьому участь. Порадився з хлопцями – і ми вирішили здати кров разом, провести нашу маленьку спільну акцію. Окрім Олександра кров регулярно здає барабанщик Юрій Цебро. Разом хлопці допомогли підготуватися до донації своїм товаришам, які раніше не були в СОЦСК.

Я трішки хвилююся, бо здаю кров уперше, - розповідає бас-гітарист гурту Сергій Завгородній. – Але це – дуже важлива і потрібна справа. Якщо є здоров’я – чому б ним не поділитися і не допомогти іншим? Це зовсім не важко і дуже цікаво.

Долучитися до благодійного збору компонентів крові для Авдіївської лікарні можна за адресою: м.Суми, пр.Громадянський, 2, тел. (050) 307 80 94, а також у відділеннях СОЦСК у Шостці, Ромнах та Конотопі.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости