Новость из категории: Новини

В Сумах сталася потрійна ДТП

В аварію, що сталася на перехресті вулиць Іллінська та Чорновола, потрапили три легковики. Отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані водії транспортних засобів та жінка-пішохід. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Подія сталася в обласному центрі на перехресті вулиць Іллінська та В’ячеслава Чорновола, близько 11:20.

Зіткнулися три легкові машини: ВАЗ-2104 синього кольору, біла Рено-Дастер та ще один ВАЗ-21099 сірого кольору. Водії отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та госпіталізовані до лікарень, де, крім проведення інших діагностично-лікувальних процедур, їх обстежать на рівень в крові алкоголю та наркотиків. Потерпіла також і жінка-пішохід, котра на момент аварії знаходилась на проїжджій частині, її також доправлено до лікарні. Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група та експерти, встановлюються причини та обставини аварії, опитуються свідки та очевидці.

В Сумах сталася потрійна ДТП

За фактом аварії слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження)
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости