Новость из категории: ---

Водоймища гостинно зустрічають відпочиваючих

Цьогорічна весна здивувала глухівчан незвично теплою температурою, і люди вже в кінці квітня вирушили на місцеві озера. Так зване імпровізоване відкриття сезону відбулося 1 травня, коли побережжя Скоропадської та Павлівської акваторій були заповнені городянами. Відпочинок на свіжому повітрі біля води став чудовою альтернативою міському асфальту. Щоправда, поки що не купалися, а просто засмагали, підставляючи свої тіла першому весняному сонечку. Деякі чоловіки та жінки, намагаючись скоріше виглядати засмаглими, навіть перестарались і попеклись.

Ті, хто знається на цій справі, використали для шоколадного кольору своєї шкіри весь наступний тиждень, який подарував усім бажаючим змогу насолодитись по – справжньому літньою спекою. У середу вже люди приймали аква - процедури: водичка прогрілася. Досить дивно спостерігати картину, коли люди пірнають та плавають поруч з квітучими садами: такого вже не було дуже давно. Але в цій бочці меду є й своя ложка дьогтю. Вже з’явилися так звані шкідники оточуючого середовища, які перетворюють місця відпочинку на смітники. Так, у четвер на Скоропадському озері один місцевий житель, окупувавши лавку та стіл, наставив туди їжі та напоїв, серед яких були і спиртні. Пити самому не хотілося, тому чолов’яга приставав до людей, щоб розділили з ним це дійство. Звісно ж, ніхто не погоджувався. Тож, глухівчанин склянка за склянкою спустошував пляшку сам, закусуючи принесеною їжею. Пакети, банки та паперову тару кидав поруч із собою.
 
А потім просто ліг серед цієї купи сміття та й заснув. Чоловіки, що відпочивали на озері, пообіцяли, що трохи згодом розбуркають цього свинтуса та змусять прибрати територію. Але чи буде цей випадок єдиним? Адже, як правило, кожного року небайдужі глухівчани змушені наводити лад за такими ж шкідниками довкілля, як цей…
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости