Новость из категории: Новини / Події

Глухівські поліцейські оперативно викрили та затримали грабіжника

Аби покращити своє матеріальне становище, раніше судимий 33-річний житель Глухова наважився на черговий грабіж. Його жертвою став випадковий перехожий, у якого він забрав чоловічу сумку, ювелірні вироби і втік. Та менше ніж за півгодини вжитими оперативними заходами зловмисника затримали місцеві оперативники та доставили його до відділу поліції.

Глухівські поліцейські оперативно викрили та затримали грабіжника

Повідомлення про грабіж до Глухівського відділу поліції надійшло від 29-річного місцевого. Він розповів, що, повертаючись додому з одного з розважальних закладів міста, на нього напав чоловік, вдарив його та відібрав речі.

«На місце події одразу виїхали працівники поліції, - коментує подію Роман Невожай, начальник Глухівського відділу поліції. – А в ході комплексного відпрацювання міста, зловмисника помітили на одній з вулиць працівники сектору кримінальної поліції. Чоловік явно від когось тікав та за описом потерпілого був схожий на підозрюваного. Його зупинили та перевірили. Під час поверхневого огляду правоохоронці знайшли у нього пограбовані речі потерпілого, які одразу вилучили, а чоловіка - для подальшого з’ясування обставин, направили до відділу поліції».

Підозрюваному 33 роки. Чоловік і раніше мав судимості за крадіжки та грабежі. У скоєному він зізнався, пояснивши, що в такий спосіб вирішував свої фінансові труднощі.

Правоохоронці вже повернули потерпілому його речі, а у відношенні зловмисника відкрили чергове кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує шестирічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости