Новость из категории: Новини

І сила, й спритність, і краса…

У Глухові, з нагоди Дня молоді пройшли заходи, що залучили до активного життя дітей, молодь, і. взагалі, всіх небайдужих і нелінивих людей. Зокрема, в міському парку культури та відпочинку пройшли змагання з паркового волейболу серед чоловічих та жіночих команд. За результатами змагань серед чоловіків І місце займає команда – «МВ», ІІ сходинка у команди – «Темп», ІІІ у «Росток-Холдінк». У жінок першість виборола команда – «Велетень», на другому місці «ВК ім. К.Реви», третє у волейболісток «ППК ГНПУ».

Переможці паркового волейболу серед чоловічих та жіночих команд нагороджені кубками, дипломами та призами, призери змагань нагороджені дипломами та призами. Про змагання з функціонального багатоборства серед військовослужбовців «Ігри патріотів» вже йшлося на 1 сторінці номеру. У центрі міста для жителів були розміщені розважальні атракціони, святкова торгівля та благодійні акції. Сквер Бортнянського та Березовського дивував всіх фотосушкою «Молодіжка» з фотографіями активної молоді Глухівського НПУ ім. О. Довженка, Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А.Ковпака Сумського НАУ, Професійно-педагогічного коледжу Глухівського НПУ ім. О. Довженка, Глухівського медичного училища, Глухівського вищого професійного училища та військової частини А 45590 (16 ОМПБ).

Особливо привертали увагу виступи колективу «Hot unity» та яскравий аквагрим для малюків та дорослих за підтримки активних студентів Глухівського медичного училища та Професійно-педагогічного коледжу Глухівського НПУ ім. О. Довженка. Святкова програма ганку палацу культури була насичена виступом духового оркестру військової частини А1376 (58-ї бригади) м. Конотопу, а для глухівчан та гостей міста 16ОМПБ приготували солдатську кашу, якою частували всіх бажаючих. Особливо феєрично пройшло завершення Дня молоді.

Містян зібрали веселі пісні та виступи молоді,вихованців та колективів міського палацу культури. Також в ході програми було відзначено грамотами Глухівської міської ради та відділу молоді та спорту активну молодь. Завершальною нотою концерту став виступ XASHA та колективу «Hot unity» - «Руки догори». Будьте завжди молодими, активними, впевненими та позитивними, ставте цілі та впевнено рухайтесь до перемоги!
 
За інформацією Катерини ФЕСЕНКО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости