Новость из категории: Статті

БОРОТЬБА ЗА ВЛАДУ!

Опозиційні депутати, очолювані Ю.Бурлакою, втратили більшість та вже не контролюють ситуацію в депутатському корпусі Глухівської міської ради. П’ятеро депутатів-перебіжчиків були відкликані за народною ініціативою. Вчора міська виборча комісія мала надати депутатські повноваження новим депутатам, щоб вони вже найближчим часом змогли розпочати роботу на громаду.

Проте, засідання не відбулось, половина кишенькових членів комісії проігнорували зібрання та не з’явилися. Відтак, сьогодні вже стало відомо про те, що партійне керівництво "Радикальної партії Ляшка" збирається здійснити заміну своїх членів у міській виборчії комісії,щоб мати чисельну перевагу та заблокувати вхід до депутатського корпусу Глухівської міської ради 5-х нових депутатів. Тож,схема проста - спочатку їм необхідно замінити голову політичного осередку РПЛ в Глухові на нову людину, яка беззаперечно виконає наказ та звернеться до ЦВК з поданням про заміну членів Глухівської міської виборчої комісіі на "потрібних" людей.
 
А вже потім, отримавши більшість, вони мусять перешкодити п’ятьом глухівчанам отримати депутатський мандат. Як бачимо, нині, опозиція вдається до вельми "радикальних" дій. Адже, допустити депутатів, що підтримають коаліцію вони ніяк не можуть, бо повністю втратять бодай мізерний шанс на створення своєї більшості та можливість впливати на прийняття важливих для Глухова рішень. Та чи вийде в них ця афера? Чи освідомлений про ці наміри Сам Олег Ляшко?
 
Оксана Друпп, консультант міського голови


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости