Новость из категории: Новини / Новини з відео

Новини коротко

Футбольне поле зі штучним покриттям – в Березі

Воно – перше в районі та четверте з десяти на Сумщині, зроблених у рамках Програми будівництва футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах.

Тож до початку навчального сезону в Березівській ОТГ відкрито сучасний майданчик зі штучним покриттям.Місцеві футболісти також отримали подарунки від федерації футболу Сумщини.

країни.

Вл. інф.

«Велетень», на жаль, програв

На День міста у Глухові відбувся матч чемпіонату Сумщини з футболу між "Велетнем" м.Глухів та "LS Group" з Верхньої Сироватки. На жаль, матч завершився матч з рахунком 3 : 1 на користь гостів.

Вл. інф. glh.sm.gov.ua

Полошківський клуб – третій в області

За підсумками регіонального етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості будинок культури Полошківської сільської ради визнано третім в області серед 29 клубних закладів, в т. ч. 1 селищного, 23 сільських будинків культури, 4 сільських клубів та центру культури і дозвілля.

За інформацією glh.sm.gov.ua

Аналогове мовлення: у нас поки працюватиме

Минулої середи, 29 серпня, Кабмін виніс рішення про збереження аналогового телемовлення НСТУ, місцевих каналів і передавачів на кордоні з Російською Федерацією

За підрахунками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, до кінця 2018 року продовжать роботу 758 аналогових передавачів, тобто 40% від загальної кількості (власне, для продовження їх роботи і потрібні зміни до урядової постанови). Зокрема, працюватимуть 99 передавачів на кордоні з Російською Федерацією, в т. ч. 18 телеканалів у Сумській області (Суми, Шостка, Білопілля, Тростянець, Охтирка).

За інформацією Нацради з питань телебаченняч та радіомовлення

Не втримав руля

Останнього літнього дні 64- річний глухівчанин, знаходячись за рулем свого легковика «Фольксваген», не справився з керуванням – є версія, внаслідок зіткнення з каменюкою. Його авто вилетіло в кювет й перевернулося. Постраждала 54-річна жінка, яку відвезли з закритою травмою черепа до нашої травматології.

За інформацією відділу комунікації ГУНП Сумської області.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости