Новость из категории: Новини

Традиційне зібрання вчителів

Міські педагогічні конференції, що традиційно проводяться наприкінці серпня, підводять підсумки минулого навчального року та - дають старт новому. Ось і нинішня відбулася 30 серпня, у міському Палаці культури., фойе якого з цієї нагоди прикрасила виставка художніх робіт дітей та педагогів. Від міської влади участь у конференції взяли секретар міської ради Олена ДЕМІШЕВА та заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА.

За усталеним звичаєм, з вуст керівників освітян та колег спочатку пролунали добрі напуття на адресу молодих вчителів, вихователів, і віддано шану ветеранам, які нещодавно пішли на заслужений відпочинок: Тетяні ТЕРЕНОВІЙ, Тетяні ВЕРАКСІ. А за високі досягнення на освітянській ниві грамотою Міносвіти та науки нагороджено Наталію ШИЛОВУ з ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, почесною відзнакою міського відділу освіти - вихованця міського центру позашкільної освіти, чемпіона світу з судномодельного спорту серед юніорів Дмитра БОРЩА. О. Демішева вручила грамоти й подарунки переможцям міських оглядів-конкурсів: за кращу підготовку до нового навчального року - міському центру позашкільної освіти та дошкільному навчальному закладу «Фіалка»; кращий навчальний кабінет англійської мови – ЗОШ №2; Переможці та призери ХХVІ міських спортивних ігор школярів отримали грамоти й подарунки від М. Васильєвої.

Начальник міського відділу освіти Людмила ВАСЯНОВИЧ, окрім звичних привітань та побажань на адресу колег, побіжно ознайомила їх з загальними вимогами амбітної програми розвитку нової української школи. У своїй доповіді вона підбила підсумки роботи, окреслила пріоритети на наступний навчальний роки. За підсумками роботи конференції, як завжди, прийнято спеціальну резолюцію.
 
Вл. інф., фото Оксани ДРУПП


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости