Новость из категории: Новини / Новини з відео

Депупати бойкотують сесію, Терещенко оголосив про відставку (відео)

Сьогодні міський голова Мішель Терещенко публічно заявив про те, що він згоден скласти свої повноваження та написати заяву для розгляду її на наступному позачерговому засіданні сесії Глухівської міської ради вже наступного дня.
«Про розгляд заяви міського голови Мішеля Терещенка про складання ним своїх повноважень міського голови відповідно до вимог пункту першого частини першої статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

На сторінці міської ради і соцмережіопубліковано наступне:

Шановні мешканці Глухова!

Політична ситуація, що склалася в нашому місті, і досі залишається напруженою і складною, хоча ми нарешті прийняли бюджет у липні цього року.

На сьогоднішнє засідання сесії Глухівської міської ради депутати не з’явилися взагалі. На розгляд сесії виносились питання розподілу коштів вільного залишку, який склався на 01.01.2018 року, для того, спрямувати їх на важливі й необхідні потреби глухівчан:
- встановлення світлофору по вул.Ціолковського, 35 тис.грн.;
- благоустрій міста – санітарного очищення міста та взяття на облік ліхтарів, 250 тис.грн.
- поточний ремонт стадіону «Дружба» 70 тис.грн., обстеження фундаменту стадіону 23 тис.грн., штучне покриття стадіону, 700 тис. грн.
- надання пільг учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, 73 тис., особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які потребують сторонньої допомоги, 180 тис. грн.
- підтримка ОСББ (капітальний ремон даху по вул. Путивльська, 200 тис.грн.
- капітальний ремонт скверу Шевченка, 800 тис.грн.,
- вуличне освітлення по вул. Матросова, 30.7 тис.грн.;
- облаштуванн пандусу атовцю Сергію Ющенко, 21,56 тис.грн.;
- придбання лічильників лля обліку води в багатоквартирних будинках та придбання трансформатора, 300 тис. грн.
- ремонт приміщення для розміщення в ньому нового ЦНАПу, 160 тис.грн.;
- кошти для виплати заробітної плату заробітної плати працівникам виконавчого комітету, його управлінь та структурних підрозділів.

Тож, депутати знали про це, і більшість із них проігнорували засідання сесії. Опозиція продовжує нагнітати в Глухові атмосферу хаосу, навмисно блокуює роботу міста, штучно створює умови для виникнення та поширення соціальної напруги серед населення.

Варто зазначити, що міська виборча комісія влітку невипадково замінила половину свого складу і в результаті цього заблокувала законний процес оновлення депутатського корпусу міськради. Бо після відкликання п’ятьох депутатів за народною ініціативою іхнє місце мусили посісти інші .

Як бачимо, заручниками всіх цих маніпуляцій є глухівчани, прості пересічні мешканці Глухова, які вже втомилися від політичних ігр, саботажу і провокацій. Вони хочуть бачити своє місто красивим і заможним.

Розпорядження міського голови




Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости