Новость из категории: Новини

В Глухові поліцейські вилучили наркотиків майже на 40 тисяч гривень

До Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що один з місцевих жителів, може зберігати наркотики. Це вирішили перевірити місцеві працівники кримінальної поліції та навідались до нього з санкціонованим обшуком.

«На присадибній ділянці 51-річного господаря будинку правоохоронці виявили посів коноплі, а в одному з господарських приміщень знайшли пакунок з марихуаною та саморобний пристрій для її паління, - коментує Олександр Войтенко, начальник Глухівського відділу поліції. - За підрахунками поліцейських, вага вилучених наркотичних речовин становить близько 500 грамів».
 
Господар будинку своєї провини не заперечує. Він розповів, що рослини конопель власноруч виростив на своїй присадибній ділянці, які потім висушив та приготував задля власного вживання. Проте поліцейські не виключають, що він міг збувати марихуану наркозалежним особам. Все вилучене працівники поліції вже направили на експертизу. А за даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за вирощування конопель та за їх зберігання ч.1 ст. 309 та ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України, які передбачають до трьох років позбавлення волі.
 
Відділ комунікації поліції в Сумській області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости