Новость из категории: Новини / Новини з відео

Скандал у Конотопі - на концерті до Дня захисника України організатори використали відео із символікою ДНР (відео)

Святкові заходи з нагоди Дня захисника України на Сумщині «відзначились» відкриттям кримінального провадження Подія сталася в Конотопі. Під час урочистих заходів з нагоди Дня захисника України, які проходили в міському палаці культури, під час танцювального номеру організатори використали відеоряд із символікою ДНР. В поліції по даному факту відкрили кримінальне провадження. Для з’ясування всіх обставин того, що відбулося працюють поліцейські, працівники прокуратури та СБУ.

Під час виконання одного з номерів концертної програми як фон було використано варіант відеокліпу на пісню Поліни Гагаріної «Кукушка», який в інтернент-ресурсах ще має назву «Битва за Донбас». Нагадаємо, що в цьому кліпі використовується відео, відзняте в окупованому Донецьку. У ньому рясно використана символіка сепаратистів – шеврони, прапор фейкової ДНР, а на деяких кадрах добре видно обличчя ватажків сепаратистів. Директор МБК «Зоряний» Сергій Завалій заявив, що через технічні проблеми їм довелося заново робити відео за чотири години до концерту, тому нашвидкоруч взяли матеріали з інтернету на тему, пов’язану з війною на Донбасі.
 
За його словами, він бачив кадри бойових дій, але усе відео не переглядав. «Беручи на себе всю відповідальність, хочу вибачитися перед кожним, хто причетний до цього свята, перед кожним, хто приймав участь в АТО, перед сім’ями», — наголосила Сизон. За словами очевидця, який був на заході, транслювали відеоряд так званої «ДНР». Більшість гостей мовчки покинула залу.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости