Новость из категории: Новини / Події

Поліція перевіряє інформацію про можливе замінування об’єктів в місті Глухові

Анонім, який зателефонував на лінію «102» висловив погрози привести в дію вибухівку . На перевірку даної інформації, яка й досі триває, задіяні працівники місцевої поліції та ГУНП області, вибухотехнічна та кінологічна служби.

Поліція перевіряє інформацію про можливе замінування об’єктів в м. Глухові

Дане повідомлення надійшло до чергової частини поліції близько 11 години 25 грудня. Для відповідної перевірки та реагування був піднятий по тривозі весь особовий склад Глухівського відділу поліції, прибули спеціалісти ГУНП. Враховуючи невизначеність території де можливо закладена вибухівка, обстежу вальні роботи й досі тривають. Особлива увага приділена залізничному вокзалу та огляду прилеглої території та під’їзних шляхів до підприємства «Ростокхолдинг»

По даному факту в поліції розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст 15 КК України та ч. 1 ст. 277 КК України « Замах на пошкодження шляхів сполучення транспортних засобів».

З метою забезпечення безпеки людей та збереження цілісності об’єктів працівники поліції ретельно обстежують місцевість а також вживають заходів щодо встановлення особи самого минера-заявника.
Працівники поліції звертаються до громадян у разі виявлення підозрілих предметів та людей негайно повідомляти на лінію «102»

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости