Новость из категории: Новини

Вручили ще одні ключі від помешкання, що відноситься до соціального житла

14 січня ключі від помешкання, що відноситься до житлового фонду соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у м. Глухів, отримав глухівчанин Максим Сазонов. Його привітали з новосіллям секретар міської ради Олена Демішева, начальник служби у справах дітей Ірина Галушка та учні Глухівської ЗОШ №3, які завітали до міської ради із веселою колядою.

Житло було придбане внаслідок субвенції з державного бюджету та надане хлопцю в користування в рамках прийнятої міською радою «Міські програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017-2019 роки». Необхідно зазначити, що протягом 2018 року працівники служби у справах дітей Глухівської міської ради підготували та подали на розгляд відповідної обласної комісії 7 пакетів документів на житлові об’єкти, які міська рада мала намір придбати для забезпечення житлом дітей-сиріт. У підсумку, протягом минулого року вдалося залучити кошти державного бюджету у розмірі 1 млн 240 тис. на придбання п’яти однокімнатних квартир у Глухові. Крім того, у 2018 році вперше у видатках місцевого бюджету були закладені кошти на придбання однієї квартири для зазначеної категорії дітей.
 
Тож, 19 грудня, на відкритті Новорічної ялинки Мішель Терещенко урочисто вручив ключі від помешкання вартістю 150 тис.грн. мешканці Глухова – Таїсії Гавриленко. Однак, початок у цьому важливому напрямку було покладено ще влітку. Тоді рішенням виконавчого комітету Глухівської міської ради вперше було передано за договором найму квартиру з житлового фонду соціального призначення особі, яка перебуває на соціальному квартирному обліку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.
 
Виконавчий комітет Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости