Новость из категории: Новини / Новини з відео

Депутати можуть провалити створення госпiтального округу в Глуховi (вiдео)

Скликане міським головою Глухова позачергове засідання сесії, на яке виносилось питання зміни статусу Глухівської ЦРЛ на комунальне некомерційне підприємство "Глухівська міська лікарня", не відбулось через відсутність кворуму. В реєстраційному списку підтвердили свою готовність працювати на громаду лише декілька депутатів від коаліції.

Варто наголосити, що питання перетворення лікарні на некомерційне підприємство виноситься на розгляд депутатів уже не вперше. І вже в черговий раз опозиція - Воля народу, Укроп, БПП - саботують прийняття рішення, від якого залежить подальша доля нашого медичного закладу. Тож, на сьогодні питання збереження статусу Глухова, як центру госпітального округу залишається під великим сумнівом, адже Путивль, Кролевець, Шостка і Конотоп давно вже перетворили свої медичні заклади в комунальні некомерційні підприємства.
 
Тому цілком імовірно, що Глухівський госпітальий округ так і залишиться лише мрією глухівчан,а Глухівська лікарня буде перепрофільована в хоспіс, або ж повністю припинить своє існування.В рамках медичної реформи, що крокує країною, фінансування медичних закладів буде здійснювати Національна служба здоров’я України на основі укладених договорів з утвореними на базі старих лікарень некомерційними підприємствами. Тож, залишається лише здогатуватися, хто буде утримувати Глухівстку ЦРЛ, бо міський бюджет такі видатки не потягне.
 
Глухівська міська рада
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости