Новость из категории: Статті

Конкурс малюнків: «Органи державної реєстрації актів цивільного стану очима дітей»

Працівники юстиції на Глухівщині долучили до відзначення 100-річчя створення органів державної реєстрації актів цивільного стану підростаюче покоління. Так, завітавши до Глухівської школи І-ІІІ ступенів № 3, фахівці юстиції провели серед учнів 2-6 класів конкурс малюнків: «Органи державної реєстрації актів цивільного стану очима дітей». У цьому заході взяли участь понад 20 дітей.

До речі, за зайняті призові міста дівчата й хлопці отримали подарунки та були нагороджені грамотами. Крім того, під час зустрічі працівники установи розповіли дітям історію виникнення органів державної реєстрації актів та про ті послуги, які вони надають населенню. Зокрема, наразі користуються попитом нові та зручні сервіси Мін’юсту такі, як «Шлюб за добу», що допомагає громадянам одружуватися без зайвих витрат часу та бюрократичних процедур, святкування ювілею весілля "#ДеньНародженняКохання" та отримання свідоцтва про народження дитини безпосередньо в пологовому будинку.

Тож бажаємо всім працівникам органів реєстрації актів цивільного стану завжди бути на хвилі позитиву та й надалі приносити радість в українські родини, надихаючись щасливими посмішками глухівчан.
 
Глухівський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости