Новость из категории: Статті

Справжній легітимний депутат повинен відповідати на звернення громадянина

Свого часу, під враженням від дуже емоційного, насиченого різноплановою інформацією виступу ВАТАжка глухівської опозиції Юрія БУРЛАКИ, де той всіляко доводив, що медична реформа – суцільні зло й обман, глухівчанин Олександр Буйков написав до нього звернення - як громадянин до керівника найчисельнішої легітимної фракції у Глухівській міськраді.

Зміст звернення зводився до того, що особисто зробив Юрій Олександрович бодай для призупинення такої поганої, непотрібної та шкідливої медичної реформи? Відповідь на звернення не надійшла. Чому? Чи розуміє легітимний Юрій Олександрович, що його мовчання може бути розцінене як негідний вчинок. «Погана» медреформа, як можна зрозуміти з його логіки, не дозволяє йому голосувати за, скажімо, перетворення нашої районної лікарні на некомерційний комунальний заклад, що необхідно для організації глухівського госпітального округу, для створення якого, до речі, доклав чималих зусиль і народний депутат Андрій Леонідович ДЕРКАЧ. Виходить, Юрій Олександрович просто, вибачте на слові, підставляє Андрія Леонідовича, разом з усіма глухівчанами, які без згаданої реорганізації ризикують залишитися без кваліфікованої медичної допомоги ? Якщо це не так, то Юрій Олександрович, вочевидь, має щось для зупинки або відміни медреформи.

Чому він не каже що, і чи може щось взагалі, окрім трибунного пустослів'я ? Його позиція – це бездіяльність, або діяльність, яка називається саботаж? Саботаж, спрямований проти Глухова та його громади. Ще один цікавий момент: громадськості стало відомо, що під час одного з останніх судових засідань юрист Олександр ОСЬМАКОВ заявив: його довіритель – Ю. О. Бурлака знаходиться в аеропорту, звідкіля відлітає до Греції. Що він там має робити? Невже поїде навесні до цієї сонячної балканської країни збирати огірки в теплицях або пахати на будівництві? … А що поїхав туди просто відпочивати - НЕ ВІРИМО!
Вірогідніше:
а) підправити нерви, розхитані дискусіями з головлікарем ЦРЛ Анатолієм КИЯШКОМ;
б) чи переймати досвід місцевої медичної реформи, яка, в цьому немає жодного сумніву, набагато ефективніша й корисніша за таку погану, непотрібну та шкідливу нелюбу Бурлаці українську.
Сподіваємося, повернувшись з Греції до Глухова, шановний Юрій Олександрович, врешті, надасть відповідь на звернення громадянина Буйкова.
 
Андрій Коваленко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости