Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто. Приклад жорстокості та цинізму на Пасху (відео)

Великдень – одне з головних християнських свят, коли, за всіма існуючими канонами, православний вірянин має втілювати доброту та милосердя. Саме такою намагається себе позиціонувати, причому не лише на свята, водійка блакитного легковика Шевроле–АВЕО, держ.номер ВМ 6293 ВЕ.

Як приклад, наведемо витяги з її ФБ – сторінки, де вона розповідає, як знайшла на смітнику декількох кошенят, викинутих господарями, як їй стало за них боляче, як їх підібрала – нагодувала – обігріла…

Від тієї публікації минуло щось близько півтора місяця, і ось, невдовзі по обіді на Великдень, камери відеоспостереження на перехресті вулиць Шевченка та Києво–Московської зафіксували, як, наскільки можна зрозуміти, з заднього сидіння згаданого легковика, було викинуто – на повній швидкості, просто на дорогу – малесеньке сіре кошеня. Воно, на щастя, вціліло, й, кульгаючи на забиті під час падіння лапки, прибилося до «Піци на дровах». На вигляд йому якраз близько півтора місяця.
 
Тепер питання до водійки: - Викидання – практично на смерть, тим більш у Великдень, домашньої тварини – це по-християнськи, по-православному? - Наскільки щирим є ваш фейсбучний вияв доброти та любові до безхатніх тварин? А може всі ті милосердя, доброта, благодійність, буквально розлиті вами по сторінкам соціальних мереж – просто політичний піар?
 
Олександр БУЙКОВ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости