Новость из категории: Новини

Новини коротко

Сівба – на стадії завершення

За даними відділу агропромислового розвитку Глухівської районної державної адміністрації, першими на Глухівщині завершили посів всіх ярих культур лідери місцевого агропрому - товариства «Велетень» і «Яструбщанське»

За інформацією Глухівської РДА

На звалищі гунув у котлован цілий бульдозер

Минулої п’ятниці, 3 травня, приблизно о дев’ятій на нашому полігоні твердих побутових відходів 62-річний водій ДТ-75 не впорався з керуванням, і його бульдозер гунув у котлован. Водій із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітини доставлений у травматологічне відділення Глухівської центральної райлікарні.

Вл. інф.

Боброва проблема Студенка

Як повідомляють місцеві мешканці, у Студенку позначилася досить нетривіальна проблема. Там, на луговому просторі неподалік місцевого ставу бобри повалили декілька дерев і спорудили греблю. Внаслідок цього виник невеличкий став. Люди розібрали загату, але воно не дуже допомогло - бобри знову взялися за справу, й через декілька днів все ось-ось повернеться, як то кажуть, на круги своя.

Вл. інф. + ФБ

«Кроки»: ще один крок до великого успіху

Народний аматорський ансамбль танцю «Кроки» районного будинку культури під керівництвом Вікторії САЗОНОВОЇ на V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Танцююча нація», виборов Гран – прі цього престижного огляду молодих мистецьких дарувань.

За інформацією Глухівської РДА

Прибрали на могилах ветеранів

Н апередодні поминального вівторка студенти та педагоги агротехінституту імені С.А. Ковпака провели щорічну «Вахту пам’яті», прибравши могили викладачів-ветеранів: Олександра та Віри Рев, Миколи Білобаби й Василя Зуєва, упорядкувавшии поховання командира Глухівського партизанського загону Івана Лисиці, а ще - виявили та пофарбували обеліск фронтовика, без прізвища на табличці.

За інформацією ГАТІ СНАУ

Рятують дитячий майданчик від вандалів

П `ять років тому мешканці Валової та прилеглих вулиць, назбиравши 8 тисяч гривень, за ініціативою голови вуличного комітету Валентини ВЕЛИГОДСЬКОЇ спорудили на площині за головним виробничим підрозділом водоканалу дитячий майданчик. Багато чого зробили самотужки: встановили декоративні фігурки, вкопували покришки, викошували бур’яни. У підсумку на колишньому пустищі постало вельми симпатичне дитяче містечко. На жаль, його вік виявився недовгим - не встояло перед вандалами, які поволі довели його до жалюгідного стану. Врешті - решт, частина вцілілих конструкцій – зокрема каркаси гойдалок знесли під двір вуличкома. Вона, до речі, як повідомляють місцеві, не складає рук, і налаштована відновити гойдалки.

Весняний призов: 12 з 36

Звідколи розпочався весняний призов на строкову військову службу, до Збройних сил та інших військових формувань відбуло 12 наших юнаків з запланованих 36. (20 – місто, 16 – район).

Вл. інф.

СВЕМу - за 15 тисяч доларів

Легендарний шосткінський завод "Свема", який виготовляв свого часу плівку десятків найменувань для всього Радянського Союз, виставлено на торги. Багатьох шокувала початкова ціна його лоту - 400 тисяч гривень, що складає в перерахунку трохи більше за 15 тис. доларів.

За інформацією соціальних мереж



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости