Новость из категории: Новини / Події

Кримінальна хроніка

Шахраї: цього разу - песик

До Глухівського відділу поліції з заявою про шахрайство звернулась 19-річна дівчина, розповівши, що на одному із сайтів натрапила на оголошення про продаж собаки, яку й вирішила купити. Оскільки за песика пропонували відносно небагато, одразу зв’язалась з продавцем і без вагань перерахувала задаток – 6900 гривень. Що її одурили, зрозуміла не одразу - «продавець» близько тижня вигадував різні відмовки. Потім і зв‘язок взагалі обірвався, дівчина звернулася до поліції. Наразі за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу (шахрайство).

За інформацією Глухівського відділу поліції

300 доларів за брата

 

Глухівчанка Олеся пройшла випробування шахраями, котрі, зателефонувавши їй від імені брата, повідомили, що той знаходиться у поліції за те, що начебто побив якогось хлопця …

Далі, мабуть можна не розповідати – аналогічну історію ми виклали близько місяця тому. Ось що написала з цього приводу в соціальній мережі сама … , на щастя не постраждала:

"Много читала об этом, но не думала что случится со мной… Вчера вечером, в районе 17-18.00 на телефон был звонок с неизвестного номера. На том конце "провода” говорил якобы мой брат и просил о помощи.. Будто находится в милиции .. трубку взял "следователь Андрей Викторович”, и пояснил, что брат час назад в алкогольном опьянении избил в центре города незнакомого ему парня за то, что тот попросил денег. Парень в больнице в реанимации с черепно- мозговой травмой, и его отец согласен не писать заявление за 300$……. При этом "следователь” рассказал те вещи, которые имели место быть, то есть проинформирован. …нашла брата через 10 минут на рабочем месте, абсолютно здоровым и невредимым.. Народ, будьте внимательны и воспринимайте все адекватно и без паники!!!!».

До цього, мабуть, й додати нічого, окрім чергового заклику до глухівчан бути пильними, й не піддаватися на провокаційні пропозиції від невідомих.

Постскриптум: тимчасом на мобільні багатьох глухівчан надійшли дуже щедрі пропозиції зняти з якихось незрозумілих рахунків великі. Що виражаються цифрами з п’ятьма нулями, суми грошей. Черговий шахрайський «розвод»!

За інформацією ФБ

«Нагрівся» на цибулі

Цибуля-сіянка сьогодні, як відомо, в ціні (інколи навіть здається, що аж занадто). Шахраї, як доводить справа, про яку йтиметься далі, теж не проти заробити на цьому. Так нещодавно до Глухівського відділу поліції звернулась 40-річна жінка, повідомивши, що замовила через Інтернет сіянки майже на 13 тисяч гривень, причому з передоплатою… Ось тут, як з’ясувалося, вона припустилася фатальної помилки, бо переказавши обумовлену суму, свого замовлення так і не дочекалась. Після декількох марних спроб зв’язатися із продавцем, ошукана господиня пішла таки до поліції. Наразі особа афериста встановлюється, відкрито кримінальне провадження за ст.190 Кримінального Кодексу «Шахрайство».

За інформацією Глухівського відділу поліції

Великий гріх

Подружжя глухівчан з трьома дітьми вирішило на Великдень побавитися церковним дзвоном на церкві Трьох Анастасій. Натішившись «грою» на дзвонах вони спустилися долі з храмової вежі, і …не знайшли велосипеда, яким діставалися до місця.

Як тут можна прокоментувати: зухвало, жорстоко і дуже цинічно, і. щоб там не казали, великий гріх.

Вл. інф.

Зупинили браконьєра

До чергової частини Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення про браконьєрський вилов риби на сільському ставку. Вислана на місце група, дійсно, застала на гарячому 55-річного громадянина, який ловив рибу сітями. У нього вилучили дві сітки та понад три кілограма карасів.

На горе-рибалку склали адмінпротоколи, і йому загрожує чималий штраф, плюс додатково за кожну рибину 17 гривен до державної скарбниці.
Зазначимо, що від початку операції «Нерест – 2019» глухівська поліція виявила 5 фактів порушення правил любительського та спортивного рибальства.

За інформацією Глухівського відділу поліції



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости