Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто: За побитого Шевченка дадуть термін: довічний, у пеклі (відео)

Відеоспостереження – велика річ, в тому числі й тому, що дозволяє розгледіти в людині її ниций бік, темну половину її душі. В нашому конкретному випадку це стосується трьох молодих підпитих (чи обкурених) негідників, які декілька днів тому, рано вранці, повертаючись з нічних гульок, почали глумитися над пам’ятником Кобзареві. Скульптурне втілення українського світоча били ногами, відпускали ляпаси по його обличчю. Коли били – їхні паскудні мармизи явно перекошувало від люті.

Кобзар встояв непорушним - поза всі старання дебілкуватих недолюдків . Це, вочевидь, тих дуже засмутило. Вони було пішли геть, але, тільки-но перейшли вулицю – знову почали виміщувати свою невтамовану хіть до насильства, цього разу на двох сміттєвих баках, встановлених біля ТРЦ «Юність». Один лише розхитали , інший – видерли з тротуарною плиткою. Останнє дозволяє кваліфікувати їх вчинок як хуліганство. За це можуть дати термін на нарах. За Шевченка ж – ні, бо, як казав один з героїв відомої кримінальної комедії, «він же пам’ятник», до того ж йому не причинили жодного зримого ушкодження. Втім, у нормальних людей, які незабаром ознайомляться з відео вандальської вихватки, напевне дуже заболить – на серці й душі. Бережіться вандалів!

А негідників, котрим так не подобається Кобзар, хай не тішить, що за нього не дадуть термін у в’язниці. Дадуть інший, причому довічний – у пеклі.
 
Атлас ТАВРОВЕЦЬКИЙ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости