Новость из категории: Новини / Події

Розкрито жорстоке вбивство жінки

Як з‘ясувалось під час розслідування, жінку у річницю її народження задушив місцевий раніше судимий чоловік. Аби приховати свій злочин, зловмисник виніс тіло до лісу, розрубав та, спакувавши у поліетиленові мішки, кинув у річку. Правоохоронці викрили підозрюваного у вчиненні убивства, тепер йому загрожує до15 років ув‘язнення. Про зникнення 33-річної жительки Л-Долинського району до поліції ще 4 червня повідомив її співмешканець. Чоловік розповів: дружина пішла з дому у свій день народження, й до хати так і не повернулась. Працівники Липоводолинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (навмисне убивство) КК України, та розпочали пошуки зниклої.

Під час слідчих дій та опитування місцевих жителів з‘ясувалось, що останнім жінку бачив раніше неодноразово судимий 40-річний її односелець. «Вже під час першої з ним бесіди у нас виникли підозри, що саме цей чоловік причетний до зникнення жінки, - коментує Дмитро Марков, заступник начальника Липоводолинського відділення поліції. – У минулому році він звільнився з пенітенціарного закладу, де відбував покарання за вчинення злочину проти життя, здоров‘я та честі особи, до того ж, має кілька таких судимостей. Для того, аби підтвердити чи спростувати ці підозри, йому запропонували пройти відповідні дослідження на поліграфі, і фахівець-графолог підтвердив, що чоловік й справді приховує від нас правду». Під тиском очевидних доказів підозрюваний зізнався у вбивстві своєї односельчанки, і розповів про обставини злочину.
 
За його словами, жінка під час розмови ущипливо пригадала йому його кримінальне минуле, тож він розлютився і, накинувши їй на шию взуттєвий шнурок, задушив. Аби приховати злочин і уникнути покарання за вчинене, виніс мертве тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку. Поліцейські знайшли у вказаному ним місці тіло жінки, яке нині направлене на експертизу. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому вже оголошено про підозру у вчиненні вбивства та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Відділ комунікації ГУНП в Сумській області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости