Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія відбулась, але ефект - "0" (відео)

18 жовтня о 14.00 в залі засідань міської ради відбулось позачергове пленарне засідання десятої сесії міської ради сьомого скликання в залі засідань міської ради.

На розгляд позачергового пленарного засідання було винесено багато важливих питань, які депутати відмавились не те що заслухати, а навіть зняли з порядку денного. Зокрема:

 

- Програми економічного і соціального розвитку міста Глухова на 2019 рік та наступні 2020-2021 роки;

- Про міську цільову Програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2019-2023 роки;

- Про внесення змін до міської цільової Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Глухівської міської ради на 2019-2021 роки

- Земельні та інші невідкладні питання.

Нажаль, мешканці міста знову стали свідками того як депутати вкотре знехтували покладеними на них обов`язками, але така поведінка наших обранців навіть нікого й не здивувала. Що ж, бачили очі, що купували. Як то кажуть: "Имеющий уши да услышит, имеющий глаза да увидит". Тож аналізуємо, робимо висновки, готуємось до виборів.

Детальніше в наступному номері газеті "Кур`єр + ТРК Глухів" та в нашому відеоматеріалі.

М. Захарченко

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости