Новость из категории: Він та Вона

Покривало на ліжко – твій вибір стилю

Покривало на ліжко – твій вибір стилю
З часом розумієш, що речі, які оточують тебе – це твої візитівки, виразники стилю та індивідуальності. Саме тому ми так ретельно обираємо одяг, аксесуари, посуд. Домашній текстиль — не виняток. Наприклад, покривало на ліжко. Воно, без применшення, повноцінний елемент інтер'єру. А значить – дзеркало нашого стилю. Аби вам легше було зрозуміти, що шукати та що потрібно саме вам, ми розкажемо про найвідоміші дизайни. А вибір, звісно, за вами у будь-якому інтернет магазині домашнього текстилю, хоч би й в цьому https://bayubay.com.ua/pokryvala/.

Основні стилі дизайнів спальні

- Класичний

Мінімум деталей, нічого зайвого. Меблі в кольорах натуральної деревини, на вікнах — лаконічні штори. Зверніть увагу на текстиль пастельних тонів. Він може бути з оздоблений рюшами, але бути «стриманим». Бо власник цієї оселі цінує консерватизм.

- Кантрі

Швидше за все, у кімнаті вже є гобелени, різнобарвні килимки, велика кількість подушок. Тож ліжко можна вкрити квітчастою тканиною, але бажано з натурального матеріалу. У кольорах обмежень немає – пасуватимуть як спокійні відтінки, так і яскраві, але не «кислотні».

- Етно-стиль

Він відображується в деталях. Китиці на люстрі, декор на стінах, елементи побуду культури – все це гармонійно співіснує в етно-спальні. Цей різновид дизайну давно в тренді й позицій не здає. Тому ви зможете недорого купити в Україні оригінальне покривало у спальню. Для української культури характерні яскраві різнобарвні смужки, а східна філософія вимагає спокійних тонів.

- Еко-кімната

Тут не буде місця штучним кольорам та матеріалам. Власники такої оселі цінують простір та відмовляються від деталей. Відтінки зеленого та коричневого на ліжку гарно па пасуватимуть живим квітам на підвіконні.

- Хай-тек

Основна риса кімнати в дизайні хай-тек – це гра світла та простору. Вони, ніби синхронізуються. Це можливо завдяки кольоровій гаммі, в якій переважають сірий, чорний, білий. Але щоб хай-тек повноцінно відбувся, використовують один яскравий елемент. Покривало на ліжко ідеально для цього підійде. Знайдіть яскраво жовтий, червоний або синій варіант, щоб зробити вдалий акцент. Пам'ятайте, що головне – простота.

- Бароко

Розкіш у всьому – ось девіз прихильників бароко! Спальня у цьому дизайні зустріне позолотою, різноманітним оздобленням. Зазвичай велике ліжко можна застелити стьобаним виробом з ефектом відблиску.

- Модерн

Підійдуть усі тканини зі змішаним складом сировини. Бо якраз модерн – це про гармонійне поєднання штучного та натурального. Колір особливого значення не має, переважають чіткі лінії.

Поринувши у стильові розгалуження, не забудьте й про розмір виробу. Стандартна розмірна сітка така: 160х200; 200х220; 240х260.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости