Новость из категории: Новини

Бліц-новини

- 02 березня в приміщенні Сумського обласного театру дітей та юнацтва відбулася церемонія вшанування учасників ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка-2020». Вітання та відзнаки отримали найкращі керівники Глухівського міського центру позашкільної освіти, які безпосередньо брали участь в ІІ (обласному, очному) етапі конкурсу: КАГАНЦОВА Тетяна Миколаївна та ВЛАСЕНКО Оксана Юріївна.

- 11 березня в Глухові розпочались перші ігри Спартакіади міста з баскетболу серед чоловічих команд І групи. Місце проведення змагань - Глухівський агротехнічний інститут імені С. А. Ковпака. Тож, долучайтесь до спортивного свята.

- 5 березня Міський центр розвитку та дозвілля Start up відділу культури Глухівської міської ради провів інтерактивний молодіжний вечір з конкурсами та іграми. Нагадуємо, що заклад розміщується в приміщенні колишнього РАЦСу по вул. Києво-Московська, 41.

- 7-8 березня в цьому ж закладі з нагоди Дня народження Тараса Шевченка проходив показ вітчизняного документального фільму «Соловей співає». Інформуємо, що, як і завжди, вхід до центру в будь-які години його роботи становить 30 грн. на день-безліміт. Тут можна пограти в аерохокей, настільний футбол, настільні ігри. Є можливість побігати й пострибати, працює дитяча зона.

- Жителі Сумщини можуть звернутися на безоплатні телефонні «гарячі лінії» з будь-яких проблемних питань чи для отримання правової допомоги. Найбільша кількість звернень громадян стосується житлових субсидій або соціальної допомоги. З цих питань працює «гаряча лінія» (0542) 77-99-55. Також, у разі порушення процедури надання субсидій можна звертатися за телефоном 0-800-50-27-57. Для жителів Сумської області – 0-800-301-501. Урядова «гаряча лінія» працює за номером 1545.

- 29 лютого в місті Суми відбулося нагородження переможців ІІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Вітаємо ученицю початкової школи ЗОШ № 1Нікольську Віолетту (учитель Полякова Олена Сергіївна) з перемогою в конкурсі!

- Учень 4 - В класу ЗОШ№ 6 Валявка Назар (класний керівник Дерпа Г.І.,тренер Горобець Т.М ) зайняв ІІІ місце у відкритому чемпіонаті Сумської області з кікбоксингу "ІСКА " у ваговій категорії 34 кг, розділ - Ноу-Кік. Бажаємо подальших перемог!

- 29 лютого, в м. Білопілля відбувся відкритий конкурс "Первоцвіт". Цьогоріч змагалися виконавці на народних інструментах. Глухівську школу мистецтв представляло п'ятеро учнів, і всі повернулися з дипломами лауреатів: І місце – Богдан Аносов та Анатолій Мироненко, ІІ місце – Ілля Кіршин, Олег Богданович та Кирило Єременко. Також, Почесною грамотою було відзначено концертмейстера, директора Глухівської школи мистецтв імені Максима Березовського, Анну Мироненко. Вітаємо переможців!

- Глухівська міська рада уклала угоду оренди комунального майна по вулиці Спаській, 4. Орендарі провели роботи благоустрою та використовують цю ділянку в центральній частині міста під стоянку транспортних засобів.

- За ініціативи т.в.о. заступника міського голови Володимира Гладкого на території речового ринку в Глухові розміщено кіоск для надання допомоги соціально незахищеним верствам населення. Тут вони безкоштовно можуть обрати для себе речі, які були в ужитку. Також, до проекту можуть долучитись громадяни, які мають удома непотрібні їм одяг і взуття.
Палатка працює всі дні тижня, крім понеділка і вівторка, з 10.00 до 13.00.

- Відділ молоді та спорту Глухівської міської ради разом із міським центром «Спорт для всіх» оголосили про проведення фотоконкурсу «найкраще фото зі спортивним інвентарем». До участі допускаються лише оригінальні фотографії. Світлини приймаються до 20 березня 2020 року за електронною адресою: k.f.2906@ukr.net . Переможці Конкурсу визначатимуться шляхом відкритого голосування на офіційній сторінці facebook відділу молоді та спорту Глухівської міської ради. Переможці та призери Конкурсу будуть нагороджені пам’ятними дипломами та призами.

- 12 березня о 14.00 у Глухівському міському краєзнавчому музеї відбудеться фотовиставка «Погляд АТО – 1000 облич». Автор – Леонід Шрайбікус. Ціна квитка для дорослих – 10 гривень, для дітей – 5 грн.

- На міському стадіоні «Дружба» селітрою удобрювали ґрунт футбольного поля. Окрема подяка ТОВ Велетень та футбольному клубу «Велетень», представники якого потурбувались про підготовку поля до наступного футбольного сезону.

- Т.в.о. заступника міського голови Володимир Гладкий зустрівся з Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою. Головна тема зустрічі – це впровадження пілотного проекту «Соціальна сім’я», над яким уже працюють громади на території всієї України. Зокрема, йшлося про надання Глухову правової та інформаційної підтримки в процесі створення соціального простору для допомоги дітям із неблагополучних родин та підтримки вагітних жінок, що опинились у скрутних життєвих обставинах. Також, планується звернути особливу увагу на статеве виховання дітей і молоді.

Виконавчий комітет Глухівської міської ради



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости