Новость из категории: Новини

На Глухівщині правоохоронці викрили нелегальну заправку

Діяла заправна станція на території одного з глухівських підприємств. Невідомо, до яких наслідків могло б призвести таке безвідповідальне порушення всіх необхідних у таких випадках норм безпеки, якби її вчасно не викрили працівники поліції та прокуратури. Про те, що на території місцевого підприємства може працювати газова заправка, в поліції стало відомо з оперативних джерел.

Слідчі перевірили законність її діяльності, і, не отримавши підтвердження такої, під процесуальним керівництвом прокуратури відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове слідство. В ході обшуків виявлені речові докази, що свідчать про тривалу роботу нелегальної заправної станції. Правоохоронці говорять: в разі загоряння та подальшого вибуху ємностей з паливом, людських жертв та руйнувань будівель в радіусі щонайменше ста метрів було б не уникнути. Наразі на місце події тривають слідчі дії.

У відповідності з санкцією статті 272 КК України, порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою карається штрафом, або виправними роботами до 2-х років, або обмеженням волі на строк до 3-х років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років чи без такого.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости