Новость из категории: Новини / Новини з відео

Глухівська організація «Батьківщини» оприлюднила список кандидатів у депутати місцевих рад + відео

Віктор Лисенко: «Ми йдемо на вибори, щоб перемагати та покінчити з безладом та беззаконням, що відбуваються у нашому місті останнім часом».
16 вересня, в Глухові відбулася презентація парторганізації ВО «Батьківщина» Глухівщини за участю обласного керівництва партії.
Голова Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Лисий передав вітання від лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Подяками за вагомий особистий внесок у розвиток партії та на честь 21-річчя від дня створення ВО «Батьківщина» були відзначені: депутат Глухівської міської ради Віктор Заїка, депутат Глухівської міської ради Анатолій Кияшко, керівник фракції «Батьківщина» у Глухівській міськраді Сергій Буйков та депутат Глухівської міськради, член спілки письменників України, Петро Товстуха.
Віктор Іванович Лисенко подякував чинним депутатам, каденція яких закінчується незабаром:
– «Спасибі вам за те що ви сповідуєте європейські демократичні цінності та своєю депутатською діяльністю ви доказуєте, що це дійсно так. Ми були та є єдиною фракцією, яка не зламалася, яка не продалася, була і є єдиною командою».
На презентації Вадим Лисий зазначив: - "Для мене є честю бути на представленні команди на Глухівщини і мені дуже приємно бачити дійсно професіоналів, дійсно людей, які знають навіщо вони туди йдуть, йдуть представляти свої громади, представляти людей, захищати їх інтереси. Громада, яка обере вас дійсно буде захищена та буде процвітати".
Від Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Лисий представив кандидата на посаду міського голови Глухова Віктора Івановича Лисенка, як досвідченого управлінця, відповідальну людину та патріота, що перебуває в партії вже протягом 20 років.

У своїй промові Віктор Лисенко визначив деякі пріоритети своєї програми:

- Перше місце займає культура, тому що наше культурне надбання та наша культурна спадщина є неоціненним скарбом і робить наше місто одним з найкращих в Україні та за її межами, але ми це не повною мірою використовуємо. Віктор Іванович констатував той факт, що їх зібрання відбувається біля культурної композиції Тараса Шевченка, до створення якої причетні депутати обласної та міської рад від фракції «Батьківщина», які зібрали близько 600 тис.коштів і це вже є друга візитна картка нашого міста.

На цьому зупинятись партійці не збираються та у планах на майбутнє побудувати пам’ятник видатній нашій землячці - Аді Роговцевій. На місці де був раніше пам’ятник Циганку, обов’язково зробити альтанку. Протягом 5-ти років встановити Гетьманську алею та музичний фонтан.

У своїй промові до громади Віктор Лисенко акцентував наступне: "Ми не будемо обіцяти 4-5 тис. робочих місць, але якщо ми зробимо упродовж 4-5 років десь на 50-100 робочих місць це буде велике підспір'я для нас. Одним з пріоритетів нашої роботи буде будівництво євродворів. З моменту будівництва будинків ніхто цим питанням не займався. Небезпечно ходити і людям похилого віку і мамам з колясками та діткам. Ціна питання на 5 років, це 10-15 мл.грн. - це реальна задача - й ми це зробимо!".

Ще одним з пріоритетів - це розвиток приватного сектору, на контролі буде питання сучасне покриття доріг і освітлення у багатоповерхових будинках та приватному секторі. В амбіційних планах намічено будівництво нового водозабору в районі Пенькозаводу. Цю водозабірну споруду потрібно буде закільцювати з діючим водозабором на Радіонівці, щоб не було поривів, а глухівчани мали безперебійне водопостачання. Наступна перевага - це сільське господарство і задача наша буде всебічно підтримувати сільських мешканців. Перш за все політична сила "Батьківщина" виступає проти продажу землі, коли буде в Україні стабільність, тоді можливо можна і подумати продавати чи ні.

"Ми впровадимо 5-ти річні програми по освіті, охороні здоров'я та спорту. Я обіцяю, що в 6-тій школі буде дороблений гарний стадіон та будуть зроблені волейбольні площадки європейського зразка. В наших планах на базі адмінреформи домогтися того, щоб столиця Лівобережної України була адміністративним центром, нам соромно, що ми відносимось до Шостки у якої нема історичного коріння, тому задача нашої команди через Кабінет Міністрів України та Верховну Раду переглянути межі району. Глухівський район повинен бути!

 

Я обіцяю як кандидат на голову об'єднаної громади працювати прозоро, відкрито, чесно, на користь жителів нашого Глухова. Я готовий взяти на себе відповідальність за наш славетний, сивочолий Глухів. Я знаю та впевнений, що наш Глухів стане зразковим містом комфортним для проживання, майбутнє міста - ми створимо у місті. Слава Глухову! Слава Україні!" - такими словами завершив свій виступ депутат облради Віктор Лисенко.
Далі захід продовжився презентацією 9-го альманаху "Українська хвиля", упорядником якої є Петро Товстуха.




Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости