Новость из категории: Новини / Новини з відео

Cтало відомо яких кандидатів на голову Глухівської громади офіційно затвердило ТВК + відео

26 вересня, Глухівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 6 кандидатів на пост міського голови Глухівської ОТГ та кандидатів в депутати до Глухівської міської ради. На засіданні комісією були розглянуті питання:

- про реєстрацію кандидатів на посаду Глухівського міського голови; - про реєстрацію кандидатів у депутати до Глухівської міської ради; - про затвердження кандидатур представників місцевих організацій та партій з правом дорадчого голосу.


Після засідання ТВК кандидат на голову Глухівської ОТГ Олександр Буйков зазначив:


- "Від Політичної партії "Сила і Честь" ми будемо брати активну участь цих у виборах, що відбудуться 25 жовтня цього року, ми подали свої кандидатури до складу депутатського корпусу та на міського голову".


Нагадаємо, що у перегонах за крісло міського голови візьмуть участь 7 кандидатів, а саме: Віктор Лисенко (Батьківщина), Олександр Буйков (СІЧ), Надія Вайло (Наш край), Ігор Греков (Слуга народу), Юрій Бурлака (самовисуванець), Марина Коняєва (Пропозиція) та ще один кандидат вже вчора зареєстрований та отримав посвідчення, це Анатолій Кебець (самовисуванець).


Обирати депутатів виборцям новоствореної ОТГ доведеться від 11 партій: "Свобода"; "Наш край", Об'єднання "Самопоміч", "Сила і Честь" "Батьківщина", "Європейська Солідарність", "За Майбутнє",


"Слуга народу", "Опозиційна платформа "За життя", "Пропозиція".

 
Вл.інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости