Новость из категории: Новини

Глухівщина у "помаранчевій" зоні

Сьогодні, 15 жовтня, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила поділ регіонів України на карантинні зони. Нове епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин наступного понеділка, 19 жовтня.

У «помаранчевій» зоні опинилися Глухів, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни та Шостка, Білопільський, Буринський, Великописарівський, Глухівський, Конотопський, Краснопільський, Кролевецький, Лебединський, Липоводолинський, Недригайлівський, Охтирський, Путивльський, Роменський, Середино-Будський, Тростянецький, Шосткинський та Ямпільський райони. Суми і Сумський район віднесли до «червоної» зони.

Показник захворюваності коронавірусною інфекцією в Сумській області вже декілька днів поспіль залишається одним із найвищих по країні. Таку тривожну динаміку оприлюднило Міністерство охорони здоров’я. Загалом, по країні захворюваність на 100 тисяч населення становить 179,1 при нормі 40. На Сумщині медики фіксують чергові тривожні антирекорди – 333,8 людей на 100 тис. населення. Далі йде Харківщина – 293,8 на 100 тисяч населення та Тернопільщина – 283,1 на 100 тисяч населення. Заповненість "ковідних” ліжок у медичних закладах Сумщини з підтвердженими випадками – 36,2%, з підтвердженими та підозрілими – 61,3%.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости