Новость из категории: Інформація

Прийнято рішення створити кімнату для очікування звідки пацієнтів з підозрою на COVID-19 будуть запрошувати на огляд

З метою покращення якості медичних послуг, що надаються всім відвідувачам, в тому числі пацієнтам, які звертаються до КНП "ЦПМСД" Глухівської міської ради з симптомами коронавірусної хвороби COVID-19 16.11.2020 в закладі працювала комісія у складі:
-заступника міського голови Васильєвої М. І;
-завідувачки Глухівського МРВ ДУ "СОЛЦ МОЗ України" Матвієнко М. Л.
-заступника головного лікаря з медичної частини Середи В. І.
-в.о. завідувача амбулаторії № 2 Москаленко Т. М.
-головної медичної сестри Понирко О. О.

Були оглянуті всі входи та приміщення в закладі, розглянуті всі можливі варіанти для покращення умов прийому пацієнтів. Комісія дійшла висновку, що для дотримання санітарно-епідеміологічних вимог кабінет для огляду та забору мазків у пацієнтів з підозрою на COVID-19 має залишитись в тому ж місці. Інші приміщення закладу не можуть бути пристосовані для даної роботи. Для того щоб, максимально уникнути контакту пацієнтів з симптомами ГРВІ з іншими відвідувачами медичного закладу прийнято рішення створити кімнату для очікування (38 каб), звідки пацієнти будуть запрошуватись на огляд та забір мазків в порядку черги. Батькам маленьких пацієнтів нагадуємо, прийом здорових дітей, що йдуть на щеплення, здійснюється з окремого входу ЦПМСД зі сторони ТРЦ "Юність".
 
Медична сестра має окремо зустрічати свого декларанта, який далі оглядається в спеціально облаштованому кабінеті здорової дитини. Батькам за карткою до реєстратури йти не потрібно. При виникненні непорозумінь просимо звертатись до адміністрації КНП "ЦПМСД" Глухівської міської ради.
 
Кнп Цпмсд


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости