Новость из категории: Новини

Перші в області з Šhebel

На цьому тижні розпочала роботу оновлена АЗС, що на вїзді в Глухів зі сторони м. Суми. Заправка працює під брендом Eurogreengas. Як стало відомо редакції, це третя автозаправка цього оператора в області (інші дві працюють в Сумах та Конотопі). Цікавим є той факт, що на інформаційному табло АЗС напроти назв бензинів є позначення відомого вітчизняного виробника палив Šhebel.

Як відомо, Šhebel – бренд Шебелинського заводу та продукції, яку він виробляє, у тому числі бензинів А92 та А95, які за усіма показниками якості та екологічності відповідають стандарту Євро-5. Ми вирішили поцікавитися у керівництва заправки, чи дійсно вони пропонують паливо вказаного заводу. Директор ТОВ Єврогрінгаз Зражевський Артем з радістю відповів нам, що дійсно їх компанія є першим представником відомого в Україні бренду в Сумській області. За домовленністю з АТ «Укргазвидобування», що є дочірнім підприємством НАК "Нафтогаз Україна", на АЗС Eurogreengas в Глухові будуть реалізовуватися бензини виключно Шебелинського НПЗ. При цьому, виробник має право в будь-який час без попередження оператора АЗС відібрати проби палива для їх дослідження з метою контролю якості.

Це була обов'язкова умова співпраці. Щодо дизельного палива, то керівник компанії відповів, що на зимовий період заправка буде забезпечучатися зимовим дизельним пальним Мозирського НПЗ (республіка Білорусь), яке також відповідає стандарту Євро-5. Щодо скрапленого газу, то він переважно вітчизняний і доставляється на АЗС власним транспортом компанії з заводів АТ "Укргазвидобування". При цьому можливі і поставки з сусідньої Білорусії, якщо є сприятлива цінова ситуація. Перед відкриттям заправки усе обладнання на ній було відновлено, фільтри замінені на нові, а паливні резервуари зачищені, тому глухівчани можуть не турбуватись, що до паливних баків їх залізних коней можуть потрапити сторонні речовини або вода. Крім цього, для постійних клієнтів запроваджена вигідна система лояльності при придбанні палива, а поціновувачі зернової кави можуть її випити безкоштовно при заправці автомобіля одним чеком більше ніж на 30 л.

Тому колектив Eurogreengas запрошує глухівчан на нову АЗС, а підприємцям, які бажають стати постійними покупцями палива обіцяють індивідуальний підхід та цікаві цінові пропозиції.
З питань укладення договорів на поставку палива можно звернутись за телефонами 0668908707, 0685302788 або на електронну пошту eurogreengas@gmail.com


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости