Новость из категории: Інформація

З 1 лютого у Глухові підвищиться вартість перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

Відповідне рішення прийняте виконкомом Глухівської міської ради 21 січня (опубліковане в розділі Документи на офіційному сайті Глухівської міської ради. Так, на всіх шести маршрутах ( №1 «Корпорація «Гуматекс» - залізнична станція «Глухів», №2 «ЦРЛ - школа № 5», №3 «вул. Заводська - вул. Пушкіна», №4 «вул. Некрасова - вул. Джерельна», №5«Агрофірма «Усівська» - вул. Гоголя - вул. Хреннікова», №6 «вул. Шевченка - вул. Путивльська») тариф на проїзд одного пасажира становитиме 5 грн. Вартість проїзду одного пасажира на пільгових маршрутах 4-П «вул. Джерельна – Центр - вул. Некрасова», 7-П «вул. Веригінська - Центр - вул. Покровська» та 8-П «с. Сліпород - вул. Заводська - Центр» становитиме 4 грн.

Діти шкільного віку мають платити 3 грн. Із зверненням про підвищення тарифу до міської ради звернулись перевізники м. Глухова Дмитренко О.А. та Буйда Н.М. Вони аргументували такий крок зростанням мінімальної заробітної плати, підвищенням цін на запчастини та пальне. Останній раз тариф підвищувався у Глухові у 2018 році.

Міський голова Надія Вайло у своїй сторінці ФБ прокоментувала підвищення вартості громадського перевезення наступним чином:
- "Шановна громадо! Після довгих перемовин з перевізниками, вивчивши всі ЗА і ПРОТИ, не з першого разу ми затвердили новий тариф. Проїзд у місцевих маршрутках став дорожчим на 1 гривню. Намагались тримати баланс: і інтереси жителів захистити, і місцевих підприємців не доводити до банкрутства. Паралельно ми плануємо у громаді нові маршрути до сіл, наші перевізники зголосились допомогти і у встановленні кількох нових зупинок. Діалог є".


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости