Новость из категории: Новини

Сьогодні у Шостці сталося три ДТП та ще одна на Путивльській трасі

Майже одночасно у Шостці сталися три дорожньо-транспортні пригоди. В двох з них автомобілі зазнали механічних ушкоджень, а в третій аварії була травмована людина. По вулиці Кутузова у Шостці 65-річний водій автомобіля Міцубісі не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою. Від потужного удару стовп впав на проїзну частину, ускладнивши проїзд для транспортних засобів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області. Ще одна ДТП сталася в мікрорайоні Капсуль у Шостці.

Там 28-річний водій Міцубісі не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, який рухався попереду. В результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобілі зазнали механічних ушкоджень. В подальшому водії цих транспортних засобів скористалися Європротоколом. На регульованому перехресті по вулиці Чернігівській у райцентрі зіштовхнулися автомобілі Опель та ВАЗ 2101. Внаслідок аварії травмувалась 32-річна пасажирка автомобіля ВАЗ, яку із забоями доставили до лікарні.

Четверте важке ДТП сталося на трасі. Водій автомобіля, що прямував із Бурині в Путивль, не врахував, що склалися погодні умови і не вибрав безпечну швидкість руху. В результаті, на слизькій дорозі машина, в якій знаходилося чотири людини, злетіла з проїжджої частини. Важкі травми отримали водій та один з пасажирів, які знаходяться в Путивльської міської лікарні. За всіма фактами у поліції проводяться перевірки

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости