Новость из категории: Новини

Глухівські поліцейські розкрили крадіжку 18 000 гривень

Мешканець села Марчихина Буда, що на Ямпільщині, став жертвою крадіжки, у результаті якої втратив всі свої заощадження. Як з‘ясували працівники поліції, гроші у нього поцупила його нова знайома. По допомогу до працівників відділу поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції звернувся 26-річний чоловік. Він розповів, що недавно приїздив у Глухів у справах та познайомився з жінкою. Продовжили розмову вони у готелі «за пляшкою». А на ранок він виявив зникнення 18 000 гривень та одразу звернувся по допомогу до поліції.

Встановити особу зловмисниці вдалося завдяки прикметам, які запам’ятав потерпілий. Нею виявилася раніше судима 40-річна жителька міста Глухів. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
 
Працівники поліції вкотре радять громадян бути уважними, впускаючи у свій дім малознайомих осіб. Якщо ви очікуєте гостей – всі свої цінні речі, гроші та документи слід покласти у надійне місце, і сховок нікому не показувати. Також слід тримати у таємниці паролі та коди доступу до банківських рахунків. І, звичайно, постійно контролювати залишок грошей на своєму рахунку.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости