Новость из категории: Інформація

«Велике будівництво»-2021 на Сумщині: лижороллерна траса на стадіоні «Дружба» у Глухові та ще 9 проектів загальною вартістю 300 мл.грн.

У рамках реалізації президентської програми «Велике будівництво» у 2021 році на Сумщині заплановано завершити 10 проєктів: 2 садочки, 2 школи, 3 стадіони, 3 медичні заклади Про це розповів в ефірі телекомпанії «АTV» заступник голови Сумської облдержадміністрації Віталій МАКСИМЕНКО. «Загальна кошторисна вартість всіх об’єктів становить понад 300 млн грн. Це 10 обєктів по всій області, – говорив заступник голови облдержадміністрації. –Громади мають підкріпити ці об’єкти відповідним співфінансуванням.

Це є сигналом до того, що проєкт є дійсно пріоритетним для громади». Як зауважив Віталій Максименко, голова облдержадміністрації Василь ХОМА націлює на чітке дотриманні графіку проведення всіх робіт. І це, безумовно, буде здійснюватися. «Такі проєкти як «Велике будівництво», «Велика реставрація» дуже потрібні, – зазначив Віталій Максименко. – Вони дають надію, оптимізм. Люди бачать реальну реалізацію проектів: ще вчора це був довгобуд і ось добудували і здали в експлуатацію. Це дуже важливо». Нагадаємо об’єкти «Великого будівництва» на Сумщині: дитячий садочок у 12 мкр м. Суми, Шосткинський НВК «Казка», Недригайлівська спеціалізована ЗОШ, Великописарівська спеціалізована школа, спортмайданчик з футбольним полем у с. Попівка Конотопського району, стадіон ім. Куца в м. Тростянець, лижороллерна траса на стадіоні «Дружба» в м. Глухів, ІІ черга Сумської обласної клінічної лікарні, обласний онкологічний диспансер в м. Суми, Воронізька амбулаторія в смт Вороніж Шосткинського району. На будівництво об’єктів у 2021 році передбачено понад 130 млн грн, із них понад 103 млн грн – кошти державного фонду регіонального розвитку.
 
За інформацією Сумської ОДА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости