Новость из категории: Статті

6-річній дівчинці із Сумщини потрібна допомога

Марії Кудояр – тільки 6 років, але її життя – суцільна боротьба з важкою хворобою. У 2017 році Марійці поставили діагноз «Анапластична епендимома шийного відділу хребта на рівні С2-С7».

Після видалення пухлини дівчинка втратила здатність рухатись. Пройшла 5 блоків хіміотерапії, курс променевої терапії та 4 блоки протирецидивної хіміотерапії. Марійці потрібно своєчасно проходити реабілітацію у столичних фахівців до повного одужання, оскільки в неї спастичний тетрапарез в нижніх кінцівках та лівій руці.

Поки сама вона навіть сидіти довго не може, але мріє, що колись знову буде ходити, постійно запитує маму про це. Самотужки поставити дитину на ноги мати не в силах. Потрібна допомога кожної небайдужої людини. Ваша допомога – це шанс на здорове, повноцінне майбутнє дівчинки. – Я розумію, зараз карантин, всім тяжко, але я не можу опустити руки, я так мрію побачити самостійні кроки своєї маленької дівчинки. Вона дуже радіє кожному дню, коли ми йдемо на заняття. Старанно робить все, що говорить фізичний терапевт.

"У Машуні попереду тривала реабілітація, мінімум пів року нам треба займатися. А це великі кошти, яких мені ніде взяти. Прошу всіх добрих людей, допоможіть Марійці стати на ніжки, вона дуже хоче ходити, повірте Дякуємо, що ви з нами. Для нас дуже важлива ваша підтримка”, – пише в соцмережі Ірина Кудояр, мама Марійки, яка виховує доньку одна.

Документи, які підтверджують захворювання Марії Кудояр, можна також знайти на Фейсбук-сторінці мами. Там же розміщені відео із занять реабілітації дівчинки, які нікого не залишать байдужим.

Реквізити для допомоги Марії Кудояр: ПриватБанк 4149 4991 3168 7954, Monobank 5375 4141 2757 5925 Кудояр Ірина Анатоліївна (мама). Контактний телефон волонтера Стеценко Вікторії – 099 057 4682.
 
shostkanews.city


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости