Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія Глухівської міської ради - відео

 

Сьогодні, 15 квітня о 10.00 в залі засідань міської ради пройшло перше пленарне засідання шостої сесії восьмого скликання. На розгляд першого пленарного засідання шостої сесії міської ради депутатами були розглянуті та затверджені такі питання:

- Про оголошення конкурсу на посаду керівника Баницького навчально-виховного комплексу: дошкільного навчального закладу-загальноосвітньої школи I-III ступенів Глухівської міської ради Сумської області.

 

- Про оголошення конкурсу на посаду керівника Полошківського навчально-виховного комплексу: дошкільного навчального закладу-загальноосвітньої школи I-III ступенів Глухівської міської ради Сумської області.

- Про внесення змін до Міської програми залучення молодих лікарів на роботу до міста Глухова та забезпечення їх службовим житлом на 2018-2022 роки у новій редакції.

- Про внесення змін до комплексної Програми для пільгових категорій населення Глухівської міської ради на 2021-2025 роки в новій редакції.

- Про затвердження передавальних актів.

- Про Програму фінансової підтримки КП «Баницьке» Глухівської міської ради на 2021 рік.

- Про Програму фінансової підтримки КП «Дунаєцьке» Глухівської міської ради на 2021 рік.

- Про Програму фінансової підтримки КП «Полошківське» Глухівської міської ради на 2021 рік.

- Про проведення конкурсу на визначення суб’єкта господарювання для утримання та розвитку об’єктів благоустрою міста Глухова.

- Про комісію з відбору виконавців послуг з проведення земельних торгів у формі аукціону.

- Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.

- Про регулювання земельних відносин.

- Про формування невитребуваних часток (паїв) у земельні ділянки.

- Про розроблення проектів землеустрою цільове призначення яких змінюється.

- Про безоплатну передачу майна комунальної власності.

- Про прийняття у комунальну власність Глухівської міської ради захисної споруди цивільного захисту.

- Про затвердження умов передачі в оренду майна комунальної власності Глухівської міської ради шляхом проведення аукціону.

- Про внесення змін до Положення про єдиний податок, затвердженого рішенням Глухівської міської ради від 28.01.2015 №847 «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.01.2012 №287 «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців при спрощеній системі оподаткування».

- Про внесення змін до рішення Глухівської міської ради від 24.12.2020 №89 «Про бюджет Глухівської міської територіальної громади на 2021 рік».



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости