Новость из категории: Новини

Протягом року дві кращі учениці Есманьщини щомісяцно будуть отримувати стипендії селищного голови

Селищний голова Сергій МІНАКОВ вручив сертифікати на виплату стипендій Есманьського селищного голови учениці 9 класу Студенецького навчально-виховного комплексу Софії Янчук-Тимошовець та учениці 9 класу Кучерівського навчально-виховного комплексу Надії Соп’яненко, про це повідомляється на сайті.

Дві кращі учениці району протягом року, з 01 квітня 2021 року до 01 квітня 2022 року, отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі по 500 гривень. Привітали юну еліту громади та побажали їм подальших успіхів і заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Галина ФІЛЬЧЕНКО та начальник відділу освіти Світлана СМИК. Довідково.

Стипендія селищного голови призначається відповідно до Положення про призначення стипендії Есманьського селищного голови обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань. Цьогорічні стипендіати визначені на підставі протоколу № 1 засідання комісії по призначенню стипендій Есманьського селищного голови обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань від 29.03.2021 та відповідно до розпорядження Есманьського селищного голови від 30.03.2021 № 36-ОД.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости