Новость из категории: Новини

У Шостці викрито групу осіб, яких підозрюють у скоєнні вбивства місцевого жителя

Вжитими заходами співробітники управління карного розшуку ГУНП в Сумській області разом з оперативниками Шосткинського районного управління поліції спільно з відділом кримінального аналізу встановили причетність місцевого жителя до вбивства 37-річного шосткинця, якого майже місяць розшукувала вся поліція області як безвісті зниклого. Підозрюваний, разом з двома спільниками, вивіз потерпілого в ліс, побив його, а щоб приховати злочин - тіло закопали. На початку квітня до поліції звернулася мати 37-річного жителя Шостки.

Жінка розповіла, що її син 27 березня цього року пішов з дому і назад не повернувся. На розшук безвісті зниклого шосткинця був зорієнтований особовий склад місцевої поліції, орієнтування з фотокарткою чоловіка було розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини, відповідна інформація про пошук безвісті зниклого була розміщена в засобах масової інформації. Правоохоронці опитали більше сотні громадян: сусідів, знайомих, родичів та всіх хто міг бачити чи знати про місцезнаходження вказаного чоловіка.

«Невдовзі наші співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію, щодо зникнення шосткинця мають відношення троє його знайомих, - розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції. – Вказаних чоловіків, яким 40, 38 та 32 роки, розшукали та допитали. Свою причетність до зникнення знайомого вони спочатку заперечували, втім, пізніше, розповіли подробиці вчиненого злочину». Того дня потерпілого вивезли в ліс та побили. Аби приховати злочин - тіло закопали.

Наразі одному зі зловмисників слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство», а двом іншим за ознаками ст. 396 «Приховування злочину» Кримінального кодексу України. Із чоловіками спілкуються поліцейські, які встановлюють мотиви скоєного злочину. Слідчі дії тривають.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости