Новость из категории: Новини

КУ «Центр надання соціальних послуг» змінив адресу

Сьогодні 13 травня КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради відзначив новосілля, яке відбулось у новій відремонтованій будівлі за адресою: вул. Шевченка, 16-А, про це повідомляється на сторінці фейсбук Цнсп Глухів.

На новосілля завітали міський голова Надія ВАЙЛО, керуючий справами виконавчого комітету Лариса ГРОМАК, заступник начальника УСЗН міської ради Зінаїда ПОПОВА, Протоієрей Володимир РЕШЕТНІКОВ, багато гостей, працівників та відвідувачів центру. Гості вітали центр квітами та подарунками. Звідусіль лунало багато побажань та привітань!

Працівниками центру було організовано та проведено концертну програму, яку майстерно провела Олена ХРИСТЕНКО. На святковий концерт завітав Народний аматорський ансамбль «Надія» Центру культури та дозвілля, який подарував глядачам гарних, веселих пісень. Також присутні гості мали змогу переглянути виставку робіт майстринь Університету третього віку «Активне довголіття», клубу «Берегиня» та гуртка в'язання «Чарівний клубок» і зробити фото на пам'ять.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости