Новость из категории: Культура

У мистецькій співдружності

Багаторічне партнерство заради розвитку мистецтва єднає творчі колективи літераторів літературно – мистецького об’єднання «Українська хвиля», котре очолює письменник Петро Товстуха, та працівників культури і бібліотеки Березівського ЦКД.

Цього разу у малому залі центру для шанувальників поезії сіл Береза та Слоут була організована презентація книг «Українська хвиля», «Петрова гуморина» та альманах творчої молоді за редакцією П.В. Товстухи. Програма, яку представили присутнім ведучі – Анна Левада та Людмила Кулик, вдало поєднала пісенний репертуар аматорів сцени – Сергія Єрохи, Віри Дзюбан, Людимили та Лади Радченків та поетичні виступи членів літоб’єднання – Петра Товстухи, Надії Бартош, Надії Геращенко, Миколи Гурця, прозаїка Анатолія Печеного. Змістовними були також поетичні виступи молодих літераторів – Лади Радченко та Ангеліни Ляшко.

Вручаючи книги в.о. директору КЗ «Територіальна публічна бібліотека» Тетяні Орловській, Петро Товстуха подякував всім за участь у заході і висловив вдячність голові Березівської ОТГ Надії Артеменко за допомогу у виданні книг. У свою чергу начальник відділу культури Березівської громади Анна Левада відзначила значимість такого мистецького заходу і висловила сподівання на подальшу творчу співпрацю.
 
Гурець М.П.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости