Новость из категории: Новини

Після Путивля губернатор з робочим візитом завітав до Глухова

Голова Сумської ОДА Василь ХОМА взяв під власний контроль ремонт приймального відділення у Глухівській міській лікарні. Про це він сказав сьогодні під час робочого візиту, повідомляє Глухівська міська рада.

Основна мета – проінспектувати один із проблемних об’єктів «Великого будівництва», яким, на жаль, з вини недобросовісних підрядників стала Глухівська лікарня. На момент приїзду очільника області у приймальному відділенні працював аж один маляр-штукатур, в той час як робітників мало бути мінімум 12.

Він задав багато питань представникам міської ради Людмилі ВАСЯНОВИЧ та Маріанні ВАСИЛЬЄВІЙ з приводу документації, уточнював бажання лікарні щодо відділення невідкладної допомоги, у директора Валентини БАРАХОВИЧ і медичного директора Віталія ГОРБАСЬОВА. У представника підрядника питав про причини невиконання угоди, попросив показати заплановані етапи ремонту.

Нагадаємо, Глухівській лікарні як опорному закладу запланували з державного бюджету 26 млн грн на облаштування відділення невідкладних станів і закупівлю обладнання. Але в кінці 2020 року гроші повернулись у бюджет як невикористані, бо фірма-переможець тендеру не виконала і половини роботи. Щоб хоч якось врятувати ситуацію, з міського бюджету у цьому році були виділені 2,6 млн грн. Наразі готуємо до публікації відео коментаря голови Сумської ОДА. Цікаво, як ви думаєте, чи задоволений він темпом підрядників і їхнім ставленням до справи?

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости