Новость из категории: Новини

Триває капітальний ремонт мостового переходу на автодорозі у с. Заруцьке

Капітальний ремонт мостового переходу на автодорозі Р-65 КПП «Миколаївка» – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів–КПП «Катеринівка» продовжується. Наразі виконуються роботи з бетонування конусів, армування конусів, бетонування монолітної плити

До речі, на Сумщині ще залишилося два аварійні мостових переходи, але по них зараз готується проектно-кошторисна документація і найближчим часом проводитимуться роботи щодо реконструкції цих мостових переходів». Довідково. Довжина мостового переходу на автодорозі Р-65 КПП «Миколаївка» – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів – КПП «Катеринівка» становить 68,46 п.м., а ділянка ремонту разом із підходами до нього складає 0,5 км.

Кошторисна вартість капітального ремонту штучної споруди 78,4 млн грн. У 2020 році розпочаті будівельно-монтажні роботи, здійснено ремонт половини мосту, виконано робіт на 20,8 млн грн. У 2021 році передбачено завершення повного комплексу робіт та введення в експлуатацію. Кошти для фінансування в розмірі 54,1 млн грн передбачено в повному обсязі.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости