Новость из категории: Новини / Новини з відео

Цікава зміна у таборі «Сонячний» + відео


Релігійна громада церкви «Відродження» організувала у таборі літнього відпочинку «Сонячний» зміну для близько сотні дітей. Окрім спілкування з природою, ігор на свіжому повітрі, їм забезпечили і змістовний відпочинок, включно з різноманітними спортивними іграми, вікторинами, пісенними й танцювальними конкурсами, дискотекою. До послуг дітей був і кваліфікований психолог. Вони також отримували у простій ненав’язливій формі початкові знання з протипожежної безпеки, військової справи тощо. Особливою популярністю користувалися заняття під проводом керівника глухівської громадської організації «Джура», учасника антитерористичної операції на Донбасі Юрія НЕГРЕБИ.

А взагалі все, будь то ознайомлення з сюжетами зі Святого Письма, розповідь воїна АТО про стрілецьку зброю, сеанс малювання, чи імпровізоване караоке під живий спів, проводилося виключно на позитиві. Юні учасники почувалися максимально невимушено. Це вдалося, бо організатори керувалися насамперед тим, що подобається дітям.

Керівник згаданої релігійної громади Микола МОГИЛЕВСЬКИЙ зазначив тут наступне:
- Декілька років тому, вперше готуючи програму відпочинку, намагалися зробити її якомога насиченішою, охопити різні сфери життя, і того, про що згадує Біблія. Довго міркували, і врешті дійшли думки, що непогано б поцікавитись у самих дітей: чого, власне, найбільше прагнуть вони. Провели відповідне опитування, і з’ясували, що їхні бажання на тридцять відсотків зійшлися з нашими планами. Тому й зараз, готуючи програму, звертаємо увагу насамперед на те, що самі діти хочуть. Нам важливо не стільки втілення якихось наших задумок, але щоб діти почувалися гарно, щоб цей відпочинок запам’ятався їм. Адже працюємо для дітей! Певні, нинішня зміна закарбується у дитячій пам’яті, як одна зі світлих життєвих миттєвостей.
 
Вл. інф. 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости