Новость из категории: Новини

На Сумщині поліцейські припинили діяльність двох наркоторговців

Співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ та слідчого управління ГУНП в Сумській області, при силовій підтримці спецпідрозділу КОРД, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури, припинено діяльність двох чоловіків, які займались незаконним обігом психотропних речовин у великих розмірах.

На Сумщині поліцейські припинили діяльність двох наркоторговців

У ході слідства встановлено, що двоє жителів обласного центру систематично отримували від постачальника особливо небезпечну психотропну речовину «PVP» у великій кількості, яку в подальшому розфасовували та реалізовували. Замовлення зловмисники отримували через один із месенджерів, розповсюджували заборонені речовини переважно через «закладки».

На Сумщині поліцейські припинили діяльність двох наркоторговців

У ході проведення санкціонованих обшуків у фігурантів провадження правоохоронці вилучили близько 300 грамів «PVP», частина яких уже була розфасована для «закладок». Все знайдене вилучено та направлено на експертизу. Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою звільнення під заставу в розмірі близько 190 тис. грн.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости