Новость из категории: Новини

Олексійка знайшли мертвим, сьогодні йому мало б виповнитися 4-ри роки

Учора приблизно о 16 годині місцевий мешканець Сергій Білий вирушив до дитсадка на Веригино, що при школі №4, за своєю дитиною. Але додому батько з сином не повернулися. Мати малюка Ніна звернулася до поліції, адже чоловік не виходив на зв'язок. Пошуки маленького глухівчанина тривали весь вечір і всю ніч, а вранці Олексійка знайшли мертвим.

Олексійка знайшли мертвим, сьогодні йому мало б виповнитися 4-ри роки

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, чоловіка 1970 року народження вже затримали.

Олексійка знайшли мертвим, сьогодні йому мало б виповнитися 4-ри роки

Як прокоментував начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр Анохін, поліцейські на ранок розшукали 51-річного батька на одній з вулиць міста Глухів, проте дитини з ним не було. Чоловік пояснив, що не знає де знаходиться його син, - наголосив начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр Анохін.
– В ході проведення слідчих (розшукових) дій співробітники поліції встановили, що батько задушив свого 3-річного сина. У подальшому зловмисник показав правоохоронцям місце вбивства». Виявилося, що забравши сина з дитячого садочка, поїхав з ним за місто на велосипеді. Приїхавши до найближчої лісосмуги зв’язав йому руки та одягнув пакет на голову. Від чого дитина задихнулась. Після чого поїхав геть. Наразі поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відділу поліції № 1 (м. Глухів) відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

А ось сусіди кажуть, що Сергій, батько хлопчика, страждав на олігофренію і був досить – таки дивною людиною, якому вони особисто б ніколи не довірили дитя. Так, наприклад, кілька років тому чоловік зник, і його тоді теж шукали правоохоронці. Виявили зниклого в лісі недалеко від будинку – він там проспав ніч. На даний час родичі, сусіди та навіть чужі люди намагаються допомогти Ніні пережити страшне лихо. Жінка вже вдруге втратила рідну дитинку: кілька років тому в Павлівському озері потонув її 10- річний син Сашко. Згорьована мати відновилася після трагедії, розчинившись у багатодітному материнстві, народив після цього від Сергія ще двох синочків.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости