Новость из категории: Спорт

Дві футбольні команди з ДЮСШ вибороли призові місця на турнірі, що пройшов на Сумщині

Протягом трьох днів з 8 по 10 жовтня на чудовому, сучасному полі зі штучного покриття стадіону "Зірка" в Шостці проходив турнір "Золота осінь 2021 року" серед юнаків 2010 та 2011 років народження, в якому приймали участь 10 команд з різних міст нашої області. Глухівська міська ДЮСШ була представлена двома командами, а саме юнаки 2010 та юнаки 2011 р.н. під керівництвом тренера Михайла Михайловича Остапенка. Впродовж трьох днів наші юнаки демонстрували гарну та змістовну гру й нестримне бажання перемагати.

Дві футбольні команди з ДЮСШ вибороли призові місця на турнірі, що пройшов на Сумщині

Тож як результат перших двох ігрових днів, завершального третього дня - дві команди з Глухова зіграли в півфіналах з однолітками з Барси м.Шостка та з командою ДЮСШ м.Конотоп. В результаті півфіналів юнаки 2011 року перемогли й потрапили до фіналу змагань. А команда 2010 року поступається й відповідно грає за 3-4 місце. Жодна з наши команд не хотіла їхати додому без медалей, тож в підсумковому результаті юнаки 2010 року перемогли одноліток з м.Конотоп й зайняли третє місце.

Дві футбольні команди з ДЮСШ вибороли призові місця на турнірі, що пройшов на Сумщині

А господарі турніру виявились сильнішими за наших юнаків 2011 року хлопці займають друге місце. Кубки та медалі знайшли свої команди, але ще були номінації серед гравців команд та кращих в своїх номінаціях на турнірі. Кращим гравцем в команді ДЮСШ м.Глухів 2010 р.н. став - Єфіменко Ілля, а кращим гравцем в команді ДЮСШ м.Глухів 2011 р.н. - Галич Володимир. Приємно і те що гравець команди 2010 р.н. Валюх Павло отримав статуетку як кращий нападаючий турніру, в свою чергу гравець 2011 р.н. Волков Денис став кращим воротарем турніру. Керівництво та весь тренерський склад Глухівської міської ДЮСШ поздоровляє своїх вихованців та їх тренера з таким чудовим результатом. Бажаємо успіхів в подальшому.
 
Дмитрий Гавриш, тренер-викладач з футболу у ДЮСШ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости