Новость из категории: Новини

Прокуратурою повідомлено про підозру за неналежний ремонт покрівлі даху однієї з Глухівських шкіл, збитки оцінюються в 900 тисяч гривень

Слідчими відділу поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Шосткинської окружної прокуратури повідомлено про підозру інженеру-проєктувальнику Товариства з обмеженою відповідальністю, неналежне виконання службових обов’язків якого спричинило збитки навчальному закладу в розмірі близько 900 тис. грн.

Прокуратурою повідомлено про підозру за неналежний ремонт покрівлі даху однієї з Глухівських шкіл, збитки оцінюються в 900 тисяч гривень

У ході слідства встановлено, що у минулому році ТОВ виконувало капітальний ремонт м’якої покрівлі спортивної та актової зали однієї з Глухівських шкіл. Відповідальним за виконання робіт на зазначеному об’єкті було призначено інженера-проєктувальника Товариства. Неналежно виконуючи свої обов’язки, службовець допустив частковий демонтаж покрівлі даху школи. Як наслідок, під час дощу водою було пошкоджено приміщення актової та спортивної зал, кабінету бухгалтерії. Через службову недбалість інженера-проєктувальника Товариства школі заподіяно матеріальну шкоду на суму майже 900 тис. грн. Наразі йому вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України «Службова недбалість».
 
Відділ комунікації поліції Сумської області
 
Нагадаємо, восени 2020 року Київською будівельною фірмою в тендері було запропоновано найнижчу вартість будівельних послуг на виконання капітального ремонту покрівлі даху одного з навчальних закладів в Глухові. В ході роботи підрядною організацією були порушені технологічні норми та строк здачі об'єкту. Через що навчальному закладу було завдано збитків на суму близько 900 тис. грн. В 2021 році був оголошений новий тендер, в якому перемогла Глухівська будівельна компанія "Еталон Часу". Роботи з покрівлі даху були виконані влітку до початку навчального року, про що раніше повідомлялось в газеті "Кур'єр+ТРК Глухів".


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости